Diensten

Wessels Schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Professionele schoonmaak is een vak. Als u in uw bedrijf of appartementencomplex schoonmaak en onderhoud wilt laten verzorgen, zoekt u dan ook naar een schoonmaakbedrijf met aantoonbare ervaring en kennis van zaken.

Specialistische reiniging

In de meeste gevallen is reguliere schoonmaak een goede oplossing, maar het kan zijn dat u behoefte hebt aan specialistische reiniging. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij specialistische reiniging voor diverse klanten in Midden- en Oost-Nederland.

Glasbewassing

Glazenwassen of ramen lappen: Wessels Schoonmaakdiensten heeft tientallen jaren ervaring ermee. Van het klassieke ramen wassen met een emmer en spons tot en met gespecialiseerde telescopische glasbewassing.

Opleveringsschoonmaak

Wessels Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in professioneel schoonmaakwerk. Zo hebben we al voor talloze klanten in Midden- en Oost-Nederland de opleveringsschoonmaak verzorgd bij nieuwbouw.

Vloeronderhoud

Van welk materiaal uw vloer ook gemaakt is, het is belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen als u het onderhoud laat verzorgen. Vloeronderhoud is één van onze specialismen.

Totaalpakket

Uiteraard houden wij de entree, trappenhuizen en kantoren van uw bedrijfspand goed schoon. Daarnaast stellen samen met u een onderhoudsplan op maat op, zodat naast het reguliere schoonmaakwerk, ook de minder vaak voorkomende werkzaamheden aan de beurt komen.

 

Of bekijk een deel van onze uitgevoerde projecten