Glasbewassing

Wessels Schoonmaak

Schone ramen zijn prachtig en vormen een prettige en representatieve werkomgeving. Daarnaast verhogen schone ramen de uitstraling van uw bedrijfspand. Het nadeel van glas is echter dat er stof en vet aan gaat kleven. Met glasbewassing zorgt Wessels Schoonmaakdiensten ervoor dat uw ramen grondig gewassen worden. Wij stellen samen met u een glasbewassingsplan op maat op, zodat u precies weet wanneer welke ramen aan de beurt zijn.

Wij verzorgen glasbewassing bij o.a.:

  • Bedrijfspanden
  • Winkels
  • Showrooms
  • Appartementencomplexen
  • Verzorgingscentra
  • Kantoren

Glasbewassing Wessels Almelo Glasbewassing met hoogwerker

Telescopische glasbewassing

Omdat al uw ramen goed schoon moeten zijn, ook die op hoogte, bieden wij u telescopische glasbewassing. Deze methode is ontstaan uit veiligheidseisen, zodat glazenwassers niet meer hoog op de ladder hoeven te staan. Ramen die voorheen bijna onbereikbaar leken (tot op 18 meter hoogte) kunnen dankzij telescopische glasbewassing ook weer helemaal schoon gemaakt worden.

Glazenwassers met ervaring

Structurele schoonmaak zorgt voor optimaal zicht. Wessels Schoonmaakdiensten heeft jaren ervaring met glazenwassen en ramen lappen. Van de klassieke glazenwasser met een emmer en spons tot en met gespecialiseerde telescopische glasbewassing: wij zorgen voor de hoogstaande kwaliteit die u zoekt. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij professionele glasbewassing voor talloze bedrijven in o.a. Almelo, Enschede, Hengelo, Vriezenveen en Wierden. Probeer het zelf en profiteer ook van de professionele aanpak van onze ervaren glazenwassers!

Op zoek naar glazenwassersmateriaal? Bekijk onze webshop.

Wat zijn de kosten voor glasbewassing?

De kosten van glasbewassing zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en eisen. Naast het aantal ruiten speelt ook de wijze van schoonmaak een rol. Ook is het mogelijk om naast glasbewassing ook gevelreiniging en andere schoonmaakdiensten op te nemen door gebruik te maken van ons totaalpakket. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Heeft u interesse? Belt u dan met 0546 – 867499 of vul het onderstaande contactformulier in.

Offerte aanvragen
0546 86 74 99