Schoonmaakwerk

Wessels Schoonmaak

Professionele schoonmaak is een vak. Als u in uw bedrijf of appartementencomplex  schoonmaak en onderhoud wilt laten verzorgen, zoekt u dan ook naar een schoonmaakbedrijf met aantoonbare ervaring en kennis van zaken. Wessels Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in schoonmaakwerk en aanvullende facilitaire diensten. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij professionele schoonmaak voor talloze klanten in Midden- en Oost-Nederland vanuit ons hoofdkantoor in Almelo. Neem de proef op de som en kies voor onze professionele aanpak!

Onderhoud als onderdeel van professionele schoonmaak

Naast het reguliere schoonmaakwerk, zoals de entree, trappenhuizen, werkplekken en vloeren gaat Wessels Schoonmaakdiensten nog een stap verder. Wij stellen samen met u een schoonmaakplan op maat op, zodat ook de minder vaak voorkomende werkzaamheden aan de beurt komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glasbewassing en vloeronderhoud. Wij zorgen ervoor dat het structureel en goed gebeurt!

Betrouwbaarheid in schoonmaakwerk

Op ons schoonmaakbedrijf kunt u vertrouwen, omdat wij verder gaan in onze dienstverlening dan anderen. Wij inventariseren altijd eerst wat u belangrijk vindt op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Daar maken we afspraken over en die komen we ook na. Wij leveren hoogstaande kwaliteit af die bovendien regelmatig gecontroleerd wordt door onze kwaliteitscontroleurs.

Offerte aanvragen
0546 86 74 99