Specialistische reiniging

Wessels Schoonmaak

Industrieel reinigen Graffiti verwijderen Gevelreiniging Kunststof reinigen Damwandreiniging

In de meeste gevallen is reguliere schoonmaak een goede oplossing, maar het kan zijn dat u behoefte hebt aan specialistische reiniging. Wessels Schoonmaakdiensten is expert op dit gebied en heeft jarenlange ervaring met specialistische schoonmaak. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij specialistische reiniging voor diverse klanten in Midden- en Oost-Nederland. Stuk voor stuk vertrouwen zij op het hoogstaande niveau van ons bedrijf. Onze klanten weten dat wij onze afspraken nakomen en altijd kwaliteit leveren. Neem contact op met onze experts en laat u overtuigen!

Industrieel reinigen: grondig en goed

Wessels Schoonmaakdiensten staat bekend als het schoonmaakbedrijf dat een stap verder gaat dan anderen. Dat geldt zeker voor industrieel reinigen. Deze vorm van specialistische reiniging kunnen wij op verschillende manieren verzorgen voor u, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wij hebben ervaring met industrieel reinigen met hoge druk en met chemicaliën. Vooraf overleggen we met u wat de bedoeling is en stellen we een reinigingsplan op maat op. Zo weet u precies hoe en wanneer we voor u aan de slag gaan.

Graffiti verwijderen

Als uw pand ontsierd is door graffiti is het van groot belang dat u ons zo snel mogelijk belt. Graffiti verwijderen gaat namelijk het beste als de ondergrond nog niet beschadigd is. Mocht u binnen 24 uur contact met ons kunnen opnemen, dan is de kans het grootst dat wij de verf optimaal kunnen verwijderen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Gevelreiniging

U wilt uw pand goed onderhouden. Dat is immers de reden dat u voor gevelreiniging kiest. De specialisten van Wessels Schoonmaakdiensten gaan grondig te werk. Voegen schoonmaken en zelfs graffiti verwijderen: alles wordt in het werkt gesteld om uw gevel zo goed mogelijk te reinigen. In plaats van een chemische gevelreiniger gebruiken wij stoomcleaning en hogedrukreiniging. Door middel van hoge druk en heet stoom wordt uw gevel professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw pand er weer tientallen jaren tegen kan.

Kunststof reinigen

Kozijnen van kunststof en pvc vloeren zijn in principe onderhoudsvrij. Ze worden echter wel vuil. Daarom helpt Wessels Schoonmaakdiensten u graag met het reinigen van uw pvc vloer. Ook kunststof kozijnen reinigen is een van onze specialismen. Wij stellen samen met u een reinigingsplan op maat op, zodat deze elementen structureel en goed schoongemaakt worden. Bovendien leveren wij altijd hoogstaande kwaliteit af die regelmatig gecontroleerd wordt door onze kwaliteitscontroleurs. Om die reden gaan veel van onze klanten een langdurige samenwerking aan met ons.

Damwandreiniging

Als u uw bedrijfspand of appartementencomplex goed wilt onderhouden, is damwandreiniging een ideale oplossing. Wessels Schoonmaakdiensten kan snel en flexibel uw gevel reinigen en is bovendien zeer ervaren in het reinigen van daken. U kunt rekenen op hoogstaande kwaliteit, reiniging op maat en natuurlijk op onze professionele aanpak!

Nadat we geïnventariseerd hebben wat uw wensen zijn, gaan we aan de slag met chemisch reinigen. Uw gevel en dak zijn weer als nieuw na een behandeling door onze professionals.

Offerte aanvragen
0546 86 74 99