Vloeronderhoud

Wessels Schoonmaak

Van welk materiaal uw vloer ook gemaakt is, het is belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen als vloeronderhoud laat verzorgen. Wessels Schoonmaakdiensten is de expert die u zoekt. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij professionele schoonmaak voor talloze klanten in Enschede, Almelo, Hengelo en Duiven. Vloeronderhoud is één van onze specialismen. Of het nu gaat om onderhoud van houten vloeren, pvc vloeren of natuursteen: onze kennis en ervaring zorgt altijd voor het beste resultaat.

Vloeronderhoud Almelo Stenen vloeronderhoud

Onderhoud pvc vloeren en natuursteen

Bij het onderhoud van natuursteen komt vaak meer kijken dan alleen reiniging. Daarom verzorgen wij bij het natuursteen reinigen ook het polijsten en kristalliseren van deze ondergrond als u dat wenst. Onderhoud van pvc vloeren is een ander specialisme van Wessels Schoonmaakdiensten. In overleg met u stemmen we af welke methode we hiervoor hanteren en wat uw wensen zijn op het gebied van structureel vloeronderhoud.

Tapijtreiniging

Bij professionele schoonmaak hoort ook professionele tapijtreiniging. Wessels Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en kan met speciale reiniger elke vloerbedekking reinigen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en beschikken over de expertise die nodig is om hoogstaande kwaliteit te leveren. Al meer dan 40 jaar hebben wij diverse klanten in Midden- en Oost-Nederland voor wie wij de vloerbedekking schoonmaken. Tapijt, karpet of een vloerkleed: neem de proef op de som en kies voor onze professionele aanpak!

Chemisch reinigen met tapijtreiniger

Onze specialisten weten precies hoe ze diverse soorten tapijtreiniger moeten toepassen op verschillende soorten ondergronden. Chemisch reinigen is een ideale investering in uw tapijt. Daardoor kan uw vloerbedekking weer jaren mee en ziet de vloer er weer schoon en representatief uit. Kies ook voor de kwaliteit van Wessels Schoonmaakdiensten. Samen met u stellen we graag een reinigingsplan op maat op.

Offerte aanvragen
0546 86 74 99